خانه و آشپزخانهلوازم آشپزخانه

راهنمای خرید بهترین همزن برقی بازار،قیمت روز+(معرفی 21 مدل پرفروش گارانتی دار)

نکات مهم قبل از خرید بهترین همزن برقی

استفاده از همزن برقی ارزان برای افراد حرفه‌ای و هم مبتدی در زمینه آشپزی و شیرینی‌پزی بسیار واجب است. این وسیله برقی تنها برای پخت کیک‌های ویژه و انواع دسرها و دیگر غذاهای خوشمزه کاربرد ندارد، بلکه برای همزدن تخم‌مرغ‌های یک کوکوی ساده نیز می‌توان از همزن استفاده کرد. همزن‌ها انواع مختلفی داشته و از نوع برقی تا نوع دستی، تقسیم‌بندی می‌شوند. البته برای حرفه‌ای‌ها انواع مخصوصی از همزن طراحی شده که شامل همزن ایستاده یا کاسه‌دار خواهد شد. این نوع همزن‌ها، که به عنوان بهترین مدل همزن برقی شناخته می‌شوند، برای فعالیت‌های آشپزی سنگین‌تر مانند آماده‌سازی خمیر کیک و دیگر غذاها کاربرد دارند.

بنابراین در هنگام خرید همزن باید به توان مصرفی و سرعت همزن توجه کرده و با توجه به نوع نیاز یکی از آن‌ها را انتخاب نمود. البته در انتخاب همزن، موارد دیگری نیز وجود داشته که در ادامه به تمامی آن‌ها اشاره خواهد شد.

انتخاب میان همزن برقی معمولی و همزن ایستاده یا کاسه‌دار

Electric mixer - راهنمای خرید بهترین همزن برقی بازار،قیمت روز+(معرفی 21 مدل پرفروش گارانتی دار)

قبل از معرفی موارد و نکات لازم در انتخاب همزن و خرید آن، باید نوع نیاز به همزن معمولی و یا همزن ایستاده و کاسه‌دار مشخص شود. این دو نوع همزن در ادامه معرفی می‌شوند؛

1. همزن معمولی

همزن‌های معمولی برای استفاده در موارد زیادی کاربرد دارند، از جمله آن‌ها می‌توان همزدن تخم‌مرغ، درست کردن کیک‌های ساده و معمولی، مخلوط کردن مواد گوناگون برای پخت غذا و غیره اشاره کرد. این نوع همزن‌ها جای زیادی نمی‌گیرند و به راحتی می‌توان پایه‌های همزن را جدا کرده و آن‌ها را شستشو نمود. برندهای سازنده همزن برقی، انواع پایه‌های مختلف را به همراه محصول خود ارائه می‌دهند.

2. همزن ایستاده یا کاسه‌دار

این نوع همزن‌ها، تمامی قابلیت‌های همزن معمولی را به راحتی انجام می‌دهند، علاوه بر این نیز قابلیت‌های دیگری دارند. به طور مثال برای آماده کردن حجم زیادی از خمیر کیک یا نان، باید از همزن‌های ایستاده استفاده کرد. اغلب افراد حرفه‌ای در پخت و پز از همزن‌های کاسه‌دار استفاده می‌کنند. دیگر افراد مبتدی باید به اینکه توجه داشته باشند که خرید همزن‌های برقی ایستاده، تنها هزینه بیشتری را برای آن‌ها به همراه داشته و همچنین فضای زیادی را اشغال می‌کند. همچنین شستشوی این نوع همزن‌ها سخت‌تر بوده و علاوه بر پایه‌های همزن کاسه بزرگ آن‌ها نیز نیاز به شستشو دارد. همزن‌های ایستاده، انواع مختلفی داشته و تفاوت میان آن‌ها در بخش پایه همزن، جدا شدن از پایه و غیره خواهد بود.

راهنمای خرید تلفن بی سیم باکیفیت با برد و آنتن دهی قوی+(قیمت روز)
بيشتر ببينيد

ویژگی‌های مهم در خرید همزن برقی

Electric mixer 2 - راهنمای خرید بهترین همزن برقی بازار،قیمت روز+(معرفی 21 مدل پرفروش گارانتی دار)

در هنگام خرید همزن برقی ارزان و یا گران‌قیمت، باید به نکات زیادی توجه کرد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها، شامل موارد زیر خواهد شد؛

1. راحتی

در خرید همزن معمولی باید به راحتی دسته آن توجه داشت، به طوریکه هنگامی که همزن در دست قرار می‌گیرد، دست نباید خسته شود و کیفیت کار پایین آید. در طراحی برخی از همزن‌های معمولی، یک پوشش پلاستیکی یا سیلیکونی در دسته قرار دارد و نگه داشتن همزن را راحت‌تر می‌کند.

در رابطه با همزن‌های ایستاده نیز باید توجه داشت که اینگونه همزن‌ها نباید بیش از اندازه سنگین و بزرگ باشند. زیرا در این حالت جابه‌جایی همزن سخت شده و استفاده از آن دشوارتر می‌شود. به طوریکه برای هربار خارج کردن همزن از محل نگهداری یا کابینت و گذاشتن آن در سر جای خود، طاقت‌فرسا خواهد بود. البته در آشپزخانه‌هایی با فضای بزرگ، می‌توان همزن را در محلی روی پیشخوان قرار داده و دیگر نیاز به جابه‌جایی مداوم آن نباشد.

2. طراحی همزن برقی

علاوه بر دسته همزن که موجب راحتی در استفاده خواهد شد، طراحی همزن نیز بسیار در خرید مؤثر خواهد بود. طراحی همزن باید به صورت ساده و کاربردی باشد، به طوریکه کارکردن با همزن را راحت‌تر کند. کار با همزن‌های ایستاده به نسبت راحت‌تر خواهد بود زیرا در استفاده از همزن‌های کاسه‌دار یا ایستاده دیگر نیازی به نگهداری همزن نیست.

در خرید همزن‌های معمولی نیز باید به میزان رفاهی که همزن در اختیار فرد قرار می‌دهد، توجه شود. بهترین راه برای تشخیص راحتی کار با همزن و متناسب بودن طراحی آن، نگهداشتن همزن در دست بوده و باید آن را امتحان کرد. بدین صورت می‌توان به کیفیت کار با همزن و میزان راحتی و سادگی در استفاده از آن پی برد.

3. قسمت مخصوص همزدن

پایه همزن، همان بخشی است که درون مواد قرار گرفته و موجب مخلوط شدن مواد می‌شود. در هنگام خرید همزن باید به پایه‌های آن توجه زیادی داشت. تنوع در پایه‌های همزن و نوع طراحی آن‌ها در انتخاب همزن برقی ارزان بسیار تأثیرگذار خواهد بود. افراد باید توجه داشته باشند که همزن انتخابی، دارای پایه‌های متنوعی برای همزدن مواد مختلف بوده و همچنین شستشوی این پایه‌ها نیز ساده باشد.

4. جنس پایه‌های همزن

جنس پایه‌های همزن در خرید و انتخاب بسیار مهم است. بهتر است جنس این پایه‌ها از استیل ضدزنگ باشد. این جنس طول عمر بیشتری داشته و همچنین در برابر انواع رطوبت، شستشو و ضربه نیز مقاومت و ماندگاری زیادی دارد. البته این جنس از پایه‌ها، ممکن است ظرفی که مواد در آن مخلوط می‌شود را خط بی‌اندازند. افرادی که به این مورد حساس هستند، می‌توانند از پایه‌های همزن با روکش سیلیکونی استفاده کنند. اما انتخاب منطقی، همزن با پایه‌های استیل است زیرا می‌توان مخلوط کردن مواد را در یک ظرف پلاستیکی یا بی‌ارزش انجام داد تا در صورت خط افتادن، مشکلی پیش نیاید.

راهنمای کامل خرید وسایل و لوازم مورد نیاز کوهنوردی (مبتدی تا حرفه ای)
بيشتر ببينيد

5.سرعت همزن برقی

همزن‌های برقی، با سرعت‌های مختلفی تولید و ارائه می‌شوند. به طوریکه می‌توان همزن را با استفاده از تنظیمات مخصوص، در چندین حالت سرعت تنظیم کرد. همزن باکیفیت باید دارای سه حالت سرعتی کند، متوسط و تند باشد. این بدان معنی است که وقتی همزن بر روی دور کند قرار دارد، مواد به آرامی و بدون پاشیدن به بیرون از ظرف، با یکدیگر مخلوط شوند.

دو درجه دیگر سرعت همزن، برای کاربردهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته پایه همزن باید به گونه‌ای بچرخد که مواد به صورت یکدست مخلوط شده و کثیف‌کاری به وجود نیاید. اگر در هنگام چرخش پایه‌ها در سرعت بالا، صداهای نامعقولی ایجاد شود، خرید این همزن انتخاب درستی نخواهد بود.

6. توان و میزان مصرف برق انواع همزن

همزن برقی چند وات خوبه؟ قدرت هر همزن برقی، با میزان توان آن نشان داده خواهد شد. میزان مصرف برق با قدرت همزن رابطه مستقیم داشته و هرچه قدرت همزن بیشتر باشد، انرژی مصرفی همزن بیشتر شده و در نتیجه میزان مصرف برق بالاتر می‌رود. توان مصرفی همزن با واحد وات نشان داده شده و هرچه توان همزن بالاتر باشد، در مدت زمان کمتری مواد را مخلوط کرده و از عهده همزدن مواد سخت‌تر نیز برمی‌آید. به طور معمول، توان همزن‌های برقی بین 300 تا 600 وات است. برای همزن‌های معمولی 300 وات و حداکثر توان همزن‌های ایستاده، 600 وات است.

7. بودجه مورد نیاز برای خرید همزن

طیف قیمتی همزن‌های برقی متنوع بوده و در هنگام خرید باید به بودجه‌ تعیین شده برای خرید نیز توجه ویژه داشت. انواع برندهای همزن برقی باکیفیت و قیمت مناسب، از 200 هزار تومان شروع شده و تا 2 میلیون تومان نیز ادامه دارد. برای اطلاع از قیمت همزن مورد نظر می‌توان نام آن را در گوگل سرچ کرده و در سایت‌های مختلف مانند دیجی‌کالا، انواع قیمت‌ها را مشاهده کرد.

همزن برقی چه مارکی خوبه؟

Electric mixer 1 - راهنمای خرید بهترین همزن برقی بازار،قیمت روز+(معرفی 21 مدل پرفروش گارانتی دار)

شرکت‌های زیادی در زمینه تولید همزن برقی ارزان معمولی و ایستاده فعالیت می‌کنند که از جمله معروف‌ترین و بهترین این برندها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد؛

  • برند بوش
  • برند کنوود
  • برند آ.اِ.گ (AEG)
  • برند کوئیزین آرت
  • برند اسمگ
  • برند راسل هابز
  • برند بلک اند دکر
  • برند براون

کلام آخر همزن برقی ارزان

تمامی نکات مورد نیاز برای خرید انواع همزن برقی ارزان، در این مقاله گفته شده است. در هنگام خرید باید به نوع نیاز خود توجه داشته باشید و برای استفاده‌ حرفه‌ای‌تر، همزن‌های ایستاده را به کار گرفت. همزن‌های دستی عمدتاً رفاهی برای استفاده‌کننده نداشته و در واقع همزن‌‌های برقی می‌توانند زندگی فرد را به قبل و بعد از خرید آن‌ها تقسیم کنند.

‫4 دیدگاه ها

  1. سلام
    همزن کنوود بگیرید یک عمر استفاده کنید الکی هم پول برای چیز دیگه ندید

  2. سلام به همگی عید همه مبارک
    اگه شما هم دنبال این هستید که همزن برقی کاسه دار چه مارکی خوبه طبق تجربه عرض میکنم که اگه مشکل بودجه ندارید همزن گوسونیک عالیه اگر دنبال قیمت مناسب هستید همزن گوسونیک بگرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا